CHARITY

     VÄLGÖRENHET

Hela grunden till Zoirak är baserad på välgörenhet. Stor del av vår privatägda mark går till de thailändska bönderna, de som inte har egna resurser eller tillgångar. Zoirak vill ge dem möjligheter att kunna livnära sig i generationer. Flesta av våra bönder odlar oftast för privatbruk. Men de har också möjlighet att sälja deras råvaror om de vill. Vi se till att de inte bli pressade av mellanhändernas tillägg när de vill ut på marknaden. Ibland väljer de att sälja råvarorna till oss. T.ex. sesamfrön. Som vi kallpressar till olja. Sesamolja finns i alla våra produkter idag. Vi ger även gratis utbildning inom ekologiskt jordbruk till våra bönder och stödjer det miljövänliga jordbruket. 


Vi ser även till att barnen får en bra grund inför framtiden. Där utbildning är i stort fokus. Vi har bl.a. byggt skolor till bergsfolket. Dit många organisationer inte når. 
I civilisationen, oftast samma område där våra bönder är tillför vi bekvämligheter som att bygga toaletter, renoverar lokaler o.s.v. Vi skänker även skolmaterial och annat viktigt runt barnens utbildning. Jag kan inte göra allt ensam, men tillsammans kan vi göra något.


- Foki Soirak

Grundaren till Zoirak


ÖPPETTIDER KUNDTJÄNST


Har du frågor? Behöver du hjälp? Vi finns här för att hjälpa dig.

Måndag - Fredag: 08:00 till 18:00

Lördag: 12:00 till 14:00

Söndag: STÄNGT

mail@zoirak.se

© Copyright. All Rights Reserved.